Domo8

Gelegen op een vakantiepark met veel voorzieningen, in de  prachtige bosrijke omgeving van Overloon, Domo8 is een karaktervolle vakantiewoning met twee-slaapkamers. Het is de ideale gelegenheid om vakantie met je gezin te vieren en je maakt het zo actief als je het zelf wilt hebben. Binnen bereik zijn winkels, cafe's, restaurants, een verwarmd binnenzwembad, musea en een dierenpark. Het centrum van Overloon ligt zo'n 1,5 kilometer vanaf.

De vrijstaande accommodatie is geschikt voor vier personen. Er is ook een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Het vakantiehuis beschikt over twee aparte slaapkamers; één met twin bed en één met twee single bedden. De bungalow is voorzien van een open keuken - met koelkast, magnetron en gasfornuis - en beschikt over een terras met eenvoudig tuinmeubilair. Er is ook een TV en gratis wifi.

Accommodatie

Binnen loopafstand, op het park, vind je een restaurant, bar, Grand Café, bowlingbaan, verwarmd overdekt zwembad en indoor speelparadijs.

In Overloon, slechts op zo'n 500 meter van het park, is het grootste oorlogs-museum van Nederland dat zeker een bezoek waard is.

Recreatie

Domo8 bevindt zich op een vakantiepark dat midden in een bosrijk gebied ligt. Voor veel bezoekers van het park is fietsen een geliefde bezigheid.

Bosomgeving

Wil je meer weten?

© 2021  ·  The Complete Works